Over ons

Het familiebedrijf Cervesato heeft al drie generaties lang ervaring met het bekleden en plaatsen van trappen met unieke kunststenen onder meer spiltrappen, draaitrappen, zelfdragende trappen, binnen- en buitentrappen.
Trappen Cervesato uit Kampenhout (Berg) vervaardigt en installeert al meer dan 85 jaar luxueuze, solide trappen uit marmer, graniet, blauwe steen, granito en composiet.
Wij zijn vooral actief in de regio Vlaams Brabant en Brussel. Wil u meer weten van ons bedrijf en onze trappen, kijk dan onder het menu ‘Trappen’ en ‘Materialen’, of kom gerust eens lang in ons werkhuis te Kampenhout.

85 jaar ervaring

De dag van vandaag is een trap meer dan enkel een functioneel element. Een trap is meestal prominent aanwezig, bijvoorbeeld in de living of in de inkomhal, daardoor bepaald een trap de eerste indruk van de woning.
Wij zorgen niet alleen voor de plaatsing van trappen, maar ook alle maatwerk voor keukentabletten, vensterbladen en badkamers in natuursteen.
Onze ervaren medewerkers begeleiden uw project van plan tot plaatsing. Wij komen bij u langs en bespreken samen het concept en de materialen.
szablony premium
Address
Tiendeschuurstraat 117
1910 kampenhout
Telefoon
016/65.56.19
email
info@cervesato.be
www
www.cervesato.be

OPENINGSUREN

Ma tem Vrij - 08u00 - 18u00

Zaterdag - Op Afspraak

Zondag - Gesloten

created by ARCOLOS

Bitnami